Видіння пробудження Церкви перед поверненням Христа

Автор | 03.10.2018

У минулій статті (про «жнива у мільярд» >>) я описав пробудження, як я вірю, останнє перед пришестям Христа. Наразі Бог відкриває нову епоху, яка плавно підведе до драматичних подій, які всі ми очікуємо. Мені не відомо, скільки ця епоха буде тривати. Але я знаю, що величезні жнива людей – це мета наступаючого, останнього відрізка часу для Церкви. Це сезон, коли в Дусі і силі проповідуване буде Євангеліє по всьому світові в неймовірних масштабах, що відкриє двері до повернення Христа. Світ переживе найбільше світло проповіді Євангелія, перед тим, як він зануриться у пітьму, ще не бачену до цих пір.
У цій же статті, опишу моє видіння, що характеризує цю епоху, а саме, загострю увагу на внутрішньому стані всієї Церкви. Це сезон пробудження Церкви з запаленими світильниками перед поверненням Христа. Це видіння є гармонійним доповненням до статті про всесвітні жнива, і підводить до кульмінації всього, а саме – повернення Христа у славі.
Так ось, я бачив, як Божа Церква була дезорієнтована, керована, і хиталася від усякого вітру науки. Вона була слабка, немічна, принижена і скута ланцюгами різних проблем. Але, Божий Дух огортав її, таку безпорадну, в вогонь Своєї слави. І ось, піднімається Господня Церква, убрана у Славу, позаду якої повстає супутній їй вітер Божої благодаті. Цей вітер піднімається прямо від престолу Всемогутнього Бога, і він направляє, веде і захищає Свою Церкву. І ось, славна Церква піднімається в силі і Дусі, і сповіщає про скоре повернення Христа у славі.
Пробудження всієї Церкви – це ще не головне чудо, яке відбудеться. Найбільше творче чудо нас ще чекатиме попереду. Коли Церква буде приготована, і ми пожнемо призначений для нас Богом урожай, Дух Всемогутнього Бога вивільнить ангелів, і вони направлять на Землю свої сурми, чаші і інші знаряддя суду. Через Божі суди ангели змінять гріховний напрям руху всієї Землі, і очистять планету від ідолів. Після чого, Божий Дух виллє на Землю Свою милість, преобразить землю, і тоді Ісус як Цар прийде у славі.
“І Дух і невіста говорять: Прийди” (Об’явлення 22:17). Вірш 20: «Той, Хто свідкує, говорить оце: Так, незабаром прийду! Амінь. Прийди, Господи Ісусе!».
Христос прийде, і воскресіння мертвих зі взяттям Церкви – це частина творчого чуда, яке Бог Отець дасть Своєму Сину. Це чудо – результат смирення Ісуса. Через слухняність і покору Отцеві Христос переміг, і Кров’ю Своєю Він викупив Церкву. І Христова Церква, перед пришестям Царя, буде ходити у Славі, ідентично тій, в якій прийде Ісус. І цим, тобто демонстрацією і явленням світу Всемогутнього Бога, Церква буде звіщати про повернення Христа як Царя.
Таким чином, стає зрозумілим відповідь на питання: яким же чином Церква буде звіщати про пришестя Христа, вже не як Ягняти, але як сильного Лева, Царя, і не тільки нашого, але і всієї Землі. Ми багато сотень років намагалися впливати на світ через переконливі слова, але зараз сезон, коли Божий Дух починає дути по-новому, і концепція нашого свідоцтва змінюється. І наша проповідь буде базуватися не на переконливих словах людської мудрості, але в могутньому явленні Духа і сили. Церква нашого часу буде не тільки рухатися в драматичних дарах зцілень і воскресіння мертвих, але вона отримала від Господа владу впливати на світові процеси. Церква буде в епіцентрі світових потрясінь, і її влада буде підтверджуватися могутнім явленням чудес і знамень. Вона вийде з укриття, і буде в силі сяяти у всіх на виду. Одних це буде дратувати, інших же – радувати, але Церква нікого не залишить байдужими.
Перед нами – сезон потрясінь, і, разом з тим, могутнього вивільнення Божої слави. І, чим ближче до повернення нашого Царя, тим більше потрясінь буде відбуватися в світі, і, тим більше творчих чудес ми будемо бачити. Отже, всі ці потрясіння, що надходять, – це муки народження Божого Царства, а могутній прояв сили – це яскраве свідчення, передвісники Його скорого повернення у славі.
Книга Об’явлення є найбільшою книгою мудрості, яка тільки існує. Тут Господь намалював картинку того, як Він збирається рухатися в останні дні. Чудотворення не відбуваються самі по собі. Перед тим, як Господь творить чудо, він вивільняє слово мудрості, тобто, план того, що Він буде робити. Книга Об’явлення – це слово мудрості, яке Бог Отець дав Своєму Сину. Ось тому, ніхто не міг відкрити книгу Божих планів, окрім Ісуса. Христос зміг зробити це, тому що Він переміг, і саме тому книга Об’явлення – це одкровення Ісуса Христа. «А один із старців промовив до мене: Не плач! Ось Лев, що з племени Юдиного, корень Давидів, переміг так, що може розгорнути книгу, і зламати сім печаток її». (Об’явлення 5: 5)
Мудрість діє любов’ю, тому що Божі шляхи – це завжди шляхи любові. Тому, мені не зрозуміло, чому люди бачать в книзі Об’явлення жахи замість любові і драматичного повернення Христа за Церквою. Коли Господь відкриває книгу Своєї мудрості, Він починає малювати Свої плани. У цій книзі завжди спочатку буде приниження, слабкість і відкидання, але, результатом всього цього, буде любов і сила Божої Слави. Під час слабкості, Бог формує нас і нашу планету такими, якими Він нас бачить. Але, результатом подій, описаних в книзі Об’явлення, стане чудо єднання Бога з людьми.
Таким чином, книга Об’явлення – це книга про те, як Христос, який є Альфа і Омега, як Всемогутній Бог, прийде за Церквою, яка ходить у вогні Його слави. Церквою, очищеною Його судами (Об’явлення розділи 2 і 3), і яка ходить у владі Божої всемогутності. Церквою, що переживає найбільші чудеса, небачені досі, і для якої немає вже нічого неможливого, тому що Дух Всемогутнього Бога веде її. І, одного разу, світ потрясеться, і станеться якийсь глобальний катаклізм, внаслідок того, що архангел засурмить. І тоді, несподівано для всіх нас, Дух Всемогутнього Бога, який на Церкві, підніме її. Спочатку відбудеться воскресіння померлих у Христі, а потім і ми, Церква, яка ходить у вогні Всемогутнього Бога (іншими словами, мудрі діви з запаленими світильниками) змінимося, і будемо підняті назустріч Христу.
Багато наших братів і сестер померли в вірі, очікуючи дня пришестя Христа за Церквою. Але вони так і не дочекалися обіцяного, щоб ми, які живуть після них, змогли разом з ними досягти цього дня. І, коли Церква буде готова, ходяча у Божій мудрості, наповнена маслом і вогнем, і, коли ввійде повне число людей, визначене Господом, тоді настане день Господній.
І ось, відповідь на сакраментальне питання, яке хвилює і розділяє віруючих: коли ж і яким чином Христос прийде за Церквою. Справа в тому, що Господь поклав на Церкву покривало і приховав це, ось тому, у віруючих мільйони помилкових одкровень і розумінь, як і коли це повинно бути. І, у всіх цих обчисленнях немає істини, тому що Господь показує Свої плани, але приховує те, яким чином і коли Він це буде робити. І, навіть з тими числами, які є в книзі Об’явлення, все буде не так, як ми це собі уявляємо. Але, те, що я точно знаю, це те, що Христос у Славі обов’язково прийде за Своєю славною Церквою, і Святий Дух подбає, щоб вона була до цього готова. І це чудо возз’єднання Христа і Церкви буде несподіваним сюрпризом для всіх очікуючих цього дня. Нашим же завданням є не думати, коли і як це буде, але отримати Господню силу і стати Його свідками, збираючи урожай на полі Його жнив. А все інше – часи і терміни – це не наші справи (Дії 1: 7-8).
Чим ближчим буде час пришестя Христа, тим більше будуть зростати обсяги жнив. Тому, Господь буде збільшувати для нас міру благодаті для ефективних жнив. Чим ближче пришестя Христа, тим драматичніше відбуватимуться чудеса. Світ буде опускатися у темряву, а Божа Церква буде зростати в силі. Сяйво її вогню тільки збільшуватиметься, тому що Христос хоче прийти за вогненною Церквою, яка ходить в Його славі. І, одного разу, на Церкві буде так багато масла і вогню, а в світі так сильно темно, і тоді останній звук сурми стане остаточним вододілом, і ознаменує закінчення цієї епохи, і зародження нової.
Отже, закликаю Церкву прокинутися і почати жадати і ревнувати, щоб в наших світильниках було масло. Щоб Божий вогонь зійшов на Церкву, і Дух Всемогутнього Бога вів нас. «Я прийшов огонь кинути на землю, і як Я прагну, щоб він уже запалав! Маю христитися хрищенням; і як Я мучуся, поки те сповниться! »(Луки 12: 49-50) .
Господи, вилий Твою милість на Церкву, пробуди її, продай нам масла в наші світильники і запали нас Твоїм вогнем. Ми хочемо бачити всю Твою Церкву палаючою у вогні, вогні Твоєї слави. Ми хочемо, щоб Твоя Церква поширювала воскресіння і життя, а не смерть і проблеми. Дух Всемогутнього Бога, дуй на Церкву Твоєю всемогутністю, веди нас Твоїм Духом Істини, в той час, коли світ занурений у темряву і оману. Амінь.
Павло
липень 2018

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Завантаження...
662 просмотров

Залишити відповідь