Жнива у мільярд. Розділ 1. Росія

Автор | 14.09.2018

Навесні 2017 року Святий Дух дав мені деякі розуміння відносно Божих шляхів для пробудження в Росії.
Було це під час мітингів, коли, переважно школярі, в Росії вийшли на площі. Тоді Бог дав мені відкриття стосовно духовної революції в Росії. Я побачив, що, подібно до того, як діти вийшли на вулиці, віруючі, які до цього, можливо, відчували себе слабкими, і не вірили в свою придатність для використання Богом, вийдуть, і будуть в силі Святого Духа, через сміливу євангелізацію приносити духовну революцію.
У мене було розуміння, що в труднощах, які виникають для проповіді в Росії, буде в цій країні народжуватися пробудження. Всі ці перешкоди для проповіді Євангелія (жорстокість влади до християн, закони Ярової) – це як муки народження Божої Слави, яка перемінить країну.
Пам’ятаю, як я тоді боровся з Богом, і не хотів записувати таке розуміння. Причина моєї боротьби тоді була в тому, що я чув від пророків трохи інші речі, і, як наслідок, представляв все по-іншому, і, відповідно, не хотів записувати це пророцтво. Я не хотів здаватися упередженим по відношенню до Росії. Але, в результаті, я все ж записав тоді деякі відкриття, і цю статтю можна прочитати (за посиланням тут) , не хочу повторюватися.
Зараз, коли Путін знову Президент, я розумію, що настав час для пробудження в Росії. І те, що на даний момент відбувається в цій країні, є дуже символічним. Коли я пишу цю статтю (травень 2018р.), в Росії пройшла акція “він нам не цар”. І цим, Бог малює Свої плани на майбутнє країни. Вірю, що Господь створить необхідні обставини, і незабаром всю Росію захлиснуть акції, де віруючі, незважаючи на заборони, будуть сміливо проголошувати, що “Ісус наш Цар”. У той час, коли Ісус буде проголошуватися Царем і Господом Росії, Бог буде підтверджувати це, творячи чудеса і знамення …
І ось, що я чую від Господа. Він готовий дати Свій вогонь і силу для жнив в Росії, але цьому буде своя ціна. Разом з пробудженням прийдуть і переслідування. Незалежно від того, молоді ви чи старі, якщо ви скажете Богу: «Так, використовуй мене!», Господь дасть вам Свою силу, і зробить вас Своїми свідками. Це здається неймовірним, що якась домогосподарка, або, звичайний пенсіонер, може стати каталізатором пробудження в своєму регіоні, і привести до Христа велику кількість людей, але саме так і буде. Це не тому, що ви такі унікальні, але лише тому, що Господь дасть вам для цього Свій вогонь. Його благодать буде створювати необхідні для цього обставини.
Можливо, ви настільки сором’язливі, що боїтеся і рот відкрити, Господь дасть вам Свій вогонь, і зробить вас Своїми безстрашними воїнами. З причини того, що пророчий Дух охопить вас, ви будете красномовні, і не від себе говорити будете. Ви принесете революцію хреста на свою землю. І ви завоюєте для Царства Божого велику кількість людей.
Ви переможете диявола Кров’ю Агнця та словом свого свідчення. Мудрості і силі, які на вас, ніхто не зможе протистояти. Але, разом з цим, ви будете платити свою ціну. Світ, який не може винести вогонь, що горить на вас, підніме проти вас опозицію. Але, у зв’язку з тим, що ви зненавидите душі свої навіть до смерті, вас це не буде бентежити. Бог дасть вам Свою благодать, і ви легко зможете переносити перешкоди і переслідування.
Але всі ці гоніння лише будуть робити вас знаменитими, і багато хто захоче побачити, що відбувається, і, таким чином, ви будете свідчити про Ісуса Христа як Господа і Царя. І Святий Дух буде додавати до церкви тих, що спасаються, і ви зберете в Росії величезний урожай.
Дух темряви, схожий на дракона, виступить проти пробудження. Але, чим більшим буде тиск, тим більшу Бог дасть вам благодать. А, отже, чим більше ви будете принижені і переслідуванні, тим більші чудеса будете бачити, і тим більше людей в результаті буде приходити до Христа. Це не ваша війна, а Господня. Ангели Всемогутнього Бога воюватимуть за вас і допомагатимуть вам. В протидію цьому духу темряви, Божий вітер буде дути, і люди будуть навертатися до Христа так само легко, як стиглі плоди опадають з дерев, струшуванні сильним вітром.
Брати і сестри в Росії, саме серед вас повстане багато героїв віри наших днів. Ви будете вірою приносити духовну революцію в ваші регіони. Ви будете мати владу воскрешати мертвих. Через демонстрацію Божої сили будуть збиратися натовпи, і буде багато навертатися людей до Христа. Але, разом з цим, підніметься опозиція, і деякі з вас стануть мучениками.
Отже, в Росії буде шторм, духовна революція через могутнє вивільнення Духа і сили. Учні Христа, через своє сміливе свідчення, будуть приносити рух. У одних це буде викликати замішання, у інших же – зворушення і покаяння. Саме через пробудження настане духовне відродження Росії, і країна зміниться. В результаті цього не тільки будуть величезні жнива. Разом з пробудженням прийдуть зміни також в політичну і економічну сфери країни. Хвилі переслідувань як прийдуть, так і підуть. Але, в результаті всього цього, ця країна зміниться. Росія буде омита Кров’ю Христа і перемінена цунамі Його слави.
Підведемо підсумок. Всі ці перешкоди і проблеми для проповіді в Росії – це муки народження пробудження. Ця країна буде здригатися, дрижати і вирувати від хвиль Божого руху і Його чудес. І, таким чином, Царство Боже і Його порядок будуть народжуватися в цій країні.

Для продовження читання, тисніть на (посилання далі)
Зміст:
Жнива у мільярд. Вступ.
Жнива у мільярд. Розділ 1. Росія.
Жнива у мільярд. Розділ 2. Україна.
Жнива у мільярд. Розділ 3. Всесвітня революція хреста.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Завантаження...
1 680 просмотров

1 коментар до “Жнива у мільярд. Розділ 1. Росія

  1. Пінгбек: Жнива у мільярд. Вступ – FireOfGod.INFO

Залишити відповідь