Пророцтво про Америку

Автор | 17.04.2017

Я проживаю в Україні, і не дуже цікавлюсь Америкою та тим, що там відбувається. Але в дусі я побачив деякі речі про цю країну, про які хочу тут написати.
У лютому цього (2017) року, я слухав пророцтва про Америку на 2017 рік, що знаходяться на каналі Сіда Рода.(посилання >>) Під час тієї програми, коли учасники вели розмову про нового президента Трампа і т п., я раптово почув від Господа: “Ви (Україна) платите свою ціну за свободу від духу комунізму, вони (США) заплатять за свободу від духу толерантності”.
Якщо хто не знає, на даний момент ми в Україні проходимо через труднощі: війну та економічну кризу. Все це пов’язано, як я бачу, зі змінами в духовній сфері над нашою країною. Я не стверджую, що США будуть проходити через такі ж катаклізми, як і ми, але те, що у них будуть проблеми через їх вибір, то це так.
Бог вивільнив Своїх ангелів, щоб принести зміни на Землю, і направити історію в потрібне Йому русло. Але все, що робить Бог, має свою ціну. Тому, я бачу, що подібно до України, яка платить ціну за свободу від комуністичного рабства, Америка буде платити ціну за свободу від рабства толерантності. Америка, проходячи через труднощі, буде звільнена від духа політкоректності, який, подібно до павутиння, скував цю країну.
Все, що зараз відбувається в Україні, США і Англії, – це все кільця одного ланцюга. Бог почав змінювати наші країни. Божі ангели були вивільнені принести зміни в різні частини світу. Вони починають діяти, і, як наслідок цього, в духовному світі відбувається рух, який, так чи інакше, відображається у фізичному світі. Природні катаклізми, економічні кризи, війни і так далі, – це всього лише наслідок руху і змін у духовному світі.
Бог, проводячи через труднощі, переслідує конкретну мету: очистити землю від ідолів і змінити її. Так що, не потрібно боятися, коли ми проходимо через певні проблеми. Бог не звільняє від труднощів, але дає сили пройти через них. Бог не позбавив Йосипа від проблем, але провів через них. Саме через випробовування Бог сформував з Йосипа того, кого Він хотів. Тому, в труднощах Бог буде змінювати наші країни. Божі шляхи такі, що через приниження приходить піднесення.
Проходячи через приниження, проблеми і кризи, необхідно пам’ятати, що все, що робить Господь, – це через Його любов. Можливо, нам зараз важко, але, якщо ми знаходимося у Божій волі, то отримаємо в кінці плоди благословінь.
Саме в стражданнях, через які Бог нас проводить, народжується в фізичний світ те, що Він роками вкладає в наш дух.
Таким чином, щоб побачити значні зміни в фізичному світі, мають відбутися зміни в духовній атмосфері над країною. Так що, всі потрясіння, через які треба буде пройти, – це наслідок змін в духовній сфері. У всього є своя ціна, і результатом того, через що буде проходити Америка, буде свобода від духу толерантності, що тримає цю країну в рабстві.
Як результат, в Америці запалиться Божий вогонь, і розпочнеться пробудження.
Березень 2017р.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Завантаження...
1 022 просмотров

Залишити відповідь