Жнива у мільярд. Розділ 2. Україна

Автор | 16.09.2018

Я бачив, як серце Бога було направлене до України, тому, Господь послав Свого великого, могутнього ангела для допомоги їй. Цей посланник приносить силу і присутність Всемогутнього Бога. У нього є влада умертвляти і воскрешати. Одне із завдань цього ангела – приготувати Україну до жнив.
Саме тому штормить Україну: майдани, війна, прийняття законів, що обмежують свободу, і, потім, скасування їх (я про диктаторський пакет законів від 16 січня 2014 року). В духовному світі йде війна, і, як наслідок, вона проявляється і у фізичному. У Божих планах, Україна – це вільна відкрита країна. Планами ж диявола було зробити її закритою, як століття тому. Але, Божі ангели втрутилися в ситуацію, вони встромили свого меча в серце війни, сплутали плани сил темряви, і зв’язали війну.
Таким чином, через ці труднощі і потрясіння, в фізичний світ народжується свобода, необхідна для жнив. Бог, під час потрясінь, повторно відкрив двері для свободи віросповідання в Україні, і, тому, ніхто не зможе їх закрити. Більш того, нещодавно, конституційний суд України, визнав неконституційним положення, наявне досі, за яким, для публічних богослужінь, вуличних релігійних процесій, і так далі, потрібно було брати дозвіл місцевих органів влади. Як наслідок, ніякий місцевий чиновник не в змозі заборонити нам збирати урожай.
І ось, наближається друга хвиля жнив. Площі, стадіони і зали в Україні знову будуть переповненими, як у дев’яностих роках. Набагато більше людей будуть приходити до Христа, ніж тоді.
Перед тим, як Бог робить щось, Він Своєю мудрістю малює картинку Своїх планів. У вересні 2017 року, сотні тисяч християн зібралися на головній площі України для святкування дня жнив. Таким чином, Бог намалював патерн Своїх планів на майбутнє країни. Він дасть єдність і чудодійну силу церквам, і вони зберуть в Україні величезний урожай.
Божа милість була простягнена до України. Тому, від престолу Всемогутнього Бога у напрямку цієї країни виходять імпульси Божої слави. Його слава схожа на хвилі цунамі, які готові вилитися і затопити всю країну. Коли Божа слава з’єднується з червоною хвилею Крові і вогню, відбуваються вибухи чудес. Від хвиль Його Слави виходить надприродна віра в те, що мертві можуть воскресати. Тому, ми будемо бачити, як зненацька, по різних місцях, відбуваються вибухи чудес, і воскресають мертві.
Я мав ряд переживань про Україну з 2013 року, які я записав у статті «Вітер Всемогутнього Бога в Україні». Там я описав мої видіння духовних процесів, які стоять за всім тим, що ми спостерігаємо в цій країні. Якщо хто не читав цю статтю, її можна прочитати (за посиланням тут).
Там я, зокрема, описував мої видіння Божої милості до України. Як з вітру Божої присутності Ісус приходив до зламаних, розбитих і скрушенних, і роздавав їм Свій вогонь. Коли хворі приймали вогонь, вони починали рухатися в чудесах. Тому, я вірю, що Господь буде виводити Своїх людей на свободу з рабства хвороб, в тому числі, з психіатричних лікарень, і буде потужно використовувати їх, творячи через них чудеса. Бог буде давати їм Свій вогонь, від якого будуть тікати всі сили темряви. Господь також буде піднімати тих, хто здаються ні на що не здатними і безнадійними. Святий Дух даватиме їм Свій вогонь, який змінюватиме нашу країну, як в духовній, так і в політичній, економічній та інших сферах. Саме з таких зламаних, ні на що не здатних людей, Божою благодаттю повстануть найбільші герої віри наших днів.
На мене часом сходить заступницький тягар, це настільки важко, що я сідаю і плачу від безпорадності. Господь, в цей час, показує мені тих віруючих людей, життя яких зломлене, які роками закриті в лікарнях. І Господь запитує, що ми будемо з цим робити. Це відчуття тяжкості, коли перед тобою проблема, і ти розумієш, що ні ти, ні церква не в силах її вирішити. Тоді сходить вогонь від Господа, і я починаю бачити, як з цих людей формується армія. Це – солдати Всемогутнього Бога, для яких не буде нічого неможливого. І достатньо буде однієї їх присутності, яке буде звільняти і зцілювати інших. Через їх слабкості, Бог зможе довірити їм вогонь Своєї сили. Це Божа армія, за якою стоїть воскрешаючий ангел Всемогутнього Бога. Вони жили в смерті, але зараз ходять у Божій воскрешаючій славі. Диявол і смерть бояться вогню, який на них, і біжать від них.
Біблія говорить, що сила Божа здійснюється в немочі, тому що, коли ви слабкі, тоді ви сильні. Якщо ви є одним з тих, чиє життя зломлене, або, у вас серйозні фізичні, ментальні, чи інші проблеми, скажіть Богу: «Так, я готовий служити Тобі!». І Господь дасть вам Свій вогонь, і зробить вас Його свідками. Він воскресить ваше життя, дасть вам ціль і сенс вашого існування, і ви підете за Христом, і будете поширювати силу воскресіння далі.
Бог створює умови для проповіді Євангелія в Україні через дар безпрецедентної свободи, яку ми маємо, але, на додаток до цього, Господь також дає благодать Україні для поширення чудодійного вогню Його слави в інші країни. Для цієї мети, Бог відкриває нові можливості. Скасування віз з Євросоюзом, Туреччиною, Арабськими країнами, і так далі, це не тільки для подорожей, але, це Господь відкриває двері для проповіді Євангелія в цих частинах Землі. Масовий прихід в Україну різних авіакомпаній, в тому числі, бюджетних авіаліній – це для того, щоб вогонь Його сили зміг безперешкодно поширюватися далі. Таким чином, Господь дає Свою благодать Україні впливати на інші частини світу через поширення революції хреста.
Отже, всі ці майдани і війни в Україні – це муки народження свободи для проповіді Євангелія. Божа слава буде виливатися, і, як наслідок, будуть збиратися повні стадіони. Після чого, ця країна стане плацдармом для поширення революції хреста в інші частини світу.

Для продовження читання, тисніть на (посилання далі)
Зміст:
Жнива у мільярд. Вступ.
Жнива у мільярд. Розділ 1. Росія.
Жнива у мільярд. Розділ 2. Україна.
Жнива у мільярд. Розділ 3. Всесвітня революція хреста.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Завантаження...
679 просмотров

Залишити відповідь