Жнива у мільярд. Вступ

Автор | 10.09.2018

У своїх статтях я часто вживаю слово «пробудження», тому, хочу сказати кілька слів про те, що я маю на увазі, використовуючи цей термін.
Безсумнівно, Дух Божий рухається завжди по-різному, тому, і визначення слова «пробудження» в різних рухах Бога матиме різний зміст.
Так ось, в моєму розумінні, наступне пробудження – це могутнє вивільнення Духа і сили, плодом якого стане урожай в мільярд душ. Тому, в моєму тексті, часто слово «пробудження» є синонімом жнив. Чому урожай саме в мільярд? Це взято з пророцтва Боба Джонса “про велике пробудження” (яке, при бажанні, можна знайти в мережі Інтернет). Безсумнівно, мої відкриття, перегукуються з пророцтвом Боба про пробудження в країнах колишнього Радянського Союзу.
Отже, в цій статті, опишу моє розуміння Божих шляхів щодо пробудження в Росії і Україні. Наразі це дуже актуально, тому що, я вірю, що розпочався сезон обіцяних нам жнив у мільярд душ.
У мене є розуміння, що в Росії і Україні процес жнив відрізняється, через соціо-політичні та духовні відмінності між цими двома країнами. Тому, спочатку напишу деякі думки для Росії, а, потім, – і для України. Коли я пишу «Росія», – я маю на увазі також пов’язані з нею країни, такі як, Казахстан, Білорусь і так далі. В кінці ж, напишу загальні моменти Божого плану для всіх пострадянських країн, метою яких є – запалити через нас всесвітню революцію хреста. Таким чином, я розіб’ю це відкриття на три розділи для полегшення читання.
Господь визволив Свою могутню благодать, або, як зараз модно говорити, мантії, для проповіді Євангелія в цих двох країнах. Але, справа в тому, що в різних обставинах, Божа благодать діє по-різному. У нас обставини відрізняються, а, отже, Бог дає різні рішення для досягнення мети пробудження. Коли Господь посилає рішення, то вивільняє для цього Свою мудрість. Описувані тут розуміння прийшли до мене як слово мудрості.
Біблія вчить про дари Святого Духа, які Божий Дух розділяє, як Він хоче. Для вирішення потрібних завдань Господь дає різні дари Святого Духа. Сукупність проявів Його дарів і є благодаттю. Бог дає прояви Духа, необхідні конкретно для наших ситуацій. І, тільки Святий Дух вирішує, яким чином, коли і через кого Йому проявлятися. Є різниця й між діями, але Дух один і той же, що вивільняє прояви на користь.
У наші дні ми будемо бачити могутнє вивільнення дарів творення чудес. Але чудеса не відбуваються самі по собі. Для демонстрації чудес Господь вивільняє Свою мудрість. Божа мудрість, грубо кажучи, це як рейси, по яких рухається чудодійний поїзд Божої сили. Через вивільнення дару слова мудрості, Святий Дух малює патерн Своїх планів того, як Він буде рухатися. Ці плани завжди конфліктують зі звичним для нас ходом історії.
Для прикладу, Коли Бог вирішив привести в світ Свого Сина, це викликало конфлікт. У рух прийшов весь Ізраїль, включаючи і політичну сферу. Через конфлікт Божих планів і людських, тисячі невинних дітей було вбито. Тому, через вивільнення слова мудрості, що розкриває Божі плани на майбутнє наших країн, моєю метою є приготувати церкви до жнив.
Хочу, щоб ви фокусувалися на Божих планах, а не проблемах і обставинах, які нас оточують. І, повірте, Бог завжди рухається по-новому, і не так, як ми самі собі вигадали. Тільки Він визначає, яким чином Йому вивільняти Свою силу. Ми можемо тільки змиритися, підкоритися і ходити в Його силі, або ж, озлобитися і відпасти від благодаті.
Наразі, Господь вивільнив для нас могутню благодать, армію Його ангелів, які змінюють напрямок цілих країн, і приносять зміни на глобальному рівні. Вони, по суті, перебудовують весь курс світової історії, готуючи його до всесвітніх жнив. І, коли ангели простягають меч суду – відбуваються конфлікти, що змінюють напрямок уже усталених світових процесів. Коли ж Господь простягає скіпетр милості – сходить вогонь, і відбуваються чудеса.
Але, ангели виконують Божу волю, Його плани, а не наші. Від їх сили духи темряви, що контролюють цілі народи, тікають, немов цуценята. І, звичайно ж, цю силу Господь може довірити лише лагідним, смиренним Його учням. І, коли ми, подібно до Марії, реагуємо на Божі плани, заявляючи Господу, “Я ж Господня раба: нехай буде мені згідно з словом твоїм” (Луки 1:38), тоді Святий Дух вивільняє Свою чудодійну силу.
Таким чином, чудеса приходять в життя смиренних і покірних людей. Це також підтверджує Марія, заявляючи: “зглянувся Він на покору Своєї раби” (Лк 1:48). Горді також переживають чудеса, або, краще сказати, «античудеса». Ось, що вона говорить далі по тексту: «Він могутніх скидає з престолів, підіймає покірливих» (вірш 52). Таким чином, горді, коли проявляється чудодійна сила Божа, бачать своє падіння, в той час як смиренні та слабкі – піднесення.
Якщо чудеса приходять через смирення, то Божа мудрість діє через любов. Коли мені приходило розуміння щодо Божих шляхів для цих країн, це було як хвилі любові, що виходять від престолу Всемогутнього Бога.
Так ось, для мене доля Росії більше нагадує покликання Петра, в той же час як України – Івана. Якщо ви, Росіяни, любите Христа, ви повинні, подібно Петру, слідувати за Ним. Якщо ви Українці, любите Христа, ви повинні, подібно до Івана, бути вірними Йому до кінця.
Можливо, обставини і прояви благодаті у нас різні, але, в результаті, все це призведе до виконання Божої мети – жнив у мільярд душ. Зауважу ще, що я не претендую на стовідсоткову істину, тому що, я вірю, що Господь не показує одній людині всієї картини. Тому, ми і є тілом Христовим, і кожному Господь дає Свою частину відкриттів. Якщо ви отримали інше розуміння, це не означає, що хтось із нас не має рації. В результаті, може виявитися, що два відкриття, що на перший погляд здаються протилежними – обидва від Господа, і розкривають різні грані Божих планів. Тим більше, що деяку частину Своїх дій Святий Дух навмисно приховує.
Для прикладу, Бог дав Аврааму слово мудрості, показавши йому Свої плани, що євреї будуть деякий, визначений Ним час, жити в Єгипті. Після чого, Господь дав Йосипу сон, що Бог його підніме, який чув і Яків в тому числі. Але, в результаті, близько двадцяти років життя Якова, від нього було приховано те, що робив Бог. В цей час, коли Господь через Йосипа готував євреям комфортну еміграцію до Єгипту, Яків, не дивлячись на те, що він, безумовно, був пророчим голосом свого часу, вважав свого сина мертвим. У моєму розумінні, те, що зараз відбувається на пострадянському просторі, схоже на ситуацію з Йосипом. Бог дав через Боба Джонса відкриття про пробудження. Але, в результаті, люди дивляться і обговорюють зовнішнє, і вони бачать у всьому смерть, на них лежить покривало, і вони не бачать в цих процесах ніякої мудрості. У той же час, Господь через всі ці потрясіння готує шлях до великих жнив. Молюся, щоб, коли ви будете читати цей текст, Господь дав вам Духа премудрості та відкриття побачити себе частиною Його планів великих жнив останніх днів.
Коли я записував ці одкровення, в мені самому щось ламалося і змінювалося. Господь знімав з мене покривало, щоб я зміг побачити Божі плани за допомогою благодаті змінити не тільки мою країну, але, також, всі держави, які колись були в рабстві комуністичного духу. Я побачив дві хвилі Святого Духа, що покривали весь колишній Радянський Союз. Перша хвиля, червона, – це Кров Христа, а друга – цунамі Божої Слави. Ці дві величезні хвилі перемінять нас і наші країни. Це вплине не тільки на духовну сферу, але, також, на політичну і економічну.
В кінці мого довгого вступу, зауважу, що я не сидів і не думав, про що мені написати. Всі ці розуміння приходили несподівано, як спонтанний, пророчий потік об’явлень. У несподіваних для мене ситуаціях я починав розуміти деякі речі, приходили видіння, і я не був ініціатором їх виникнення. Та й бажання записати цю статтю про жнива у мільярд прийшло також несподівано для мене. Вірю, що прийшов призначений Богом час, і Господь вивільнив ці відкриття, щоб відкрити частину своїх планів.
Тим більше, що час написання цієї статті (травень 2018 року) збігся з часом, коли Бог простяг милість до Ізраїлю, і спонукав президента Америки Трампа офіційно визнати Єрусалим столицею цієї країни. В результаті чого, на 70-ту річницю незалежності Ізраїлю, він почав перенесення посольства Америки до міста Єрусалим. Разом з цим, настав призначений Богом час, і Господь Ісус Христос простягає Свою милість до Своєї церкви, і починає виливати на неї Свій вогонь. Це – вогонь Його слави, від якого відбуваються вибухи чудес. Ниви для жнив уже пополовіли, і Господь бажає, щоб ми, прийнявши Його вогонь, стали робітниками на полі Його жнив.
Отже, прийшов час могутнього виливу Божого вогню, і як я бажаю бачити Україну, Росію і весь світ у вогні Божої Слави.
Молюся, щоб Господь дав Своїй церкві заступницький тягар, Його пекуче бажання бачити свою церкву, місто, регіон, країну зануреними у вогонь Святого Духа. Тому що, коли Його народ починає молитися відповідно Господнім планам, Божий Дух рухається. Саме заступницький тягар, що приходить від Господа, відкриває двері для вивільнення Його благодаті для жнив. А без Божої благодаті, як відомо, у нас нічого не вийде, тому що, без Нього ми не можемо робити нічого. (Ін. 15: 5)

Для продовження читання, тисніть на (посилання далі)
Зміст:
Жнива у мільярд. Вступ.
Жнива у мільярд. Розділ 1. Росія.
Жнива у мільярд. Розділ 2. Україна.
Жнива у мільярд. Розділ 3. Всесвітня революція хреста.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Завантаження...
684 просмотров

1 коментар до “Жнива у мільярд. Вступ

  1. Пінгбек: Видіння пробудження Церкви перед поверненням Христа – FireOfGod.INFO

Залишити відповідь